Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ζούμε σε ένα απόλυτα στημένο σκηνικό



Απόσπασμα από την εκπομπή "Εν Αθήναις" του Γιώργου Τράγκα στις 22 / 09 / 2015

Το μισό εκλογικό σώμα κυρίες και κύριοι που θα σχηματίσει την έξοδο από πικρία από αηδία, από απογοήτευση, από αγανάκτηση, από οργή, δεν προσήλθε στις κάλπες για να ψηφίσει.
Θεωρεί ότι και δεν το θεωρεί μόνο το μισό εκλογικό σώμα που δεν πήγε στις κάλπες αλλά και το υπόλοιπο.
Θεωρεί ότι όλο αυτό που ζει είναι μια εικονική πραγματικότητα ότι είναι απόλυτα στημένο σκηνικό, ότι στην ουσία ζει υπάρχει και εργάζεται, αν εργάζεται σε ένα ελαιοτριβείο, σε μια κρεατομηχανή η οποία τον λιώνει σταδιακά τον πολτοποιεί, του αφαιρεί όλα τα χρήματα, του αφαιρεί όλα τα δικαιώματα τα προσωπικά,
"Δεν υπάρχουν προσωπικά δικαιώματα στην  Ελλάδα"...
"Δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα"... δεν υπάρχει τίποτα...
"Είμαστε αριθμοί, είμαστε ζώα", δεν υπάρχει τίποτα να είναι προσωπικό, τίποτα.. τίποτα σε λίγο είμαι βέβαιος ότι  θα υπάρχει μία "κάρτα" στην οποία θα εγγράφονται και η βλεννόρροια που έπαθες πηγαίνοντας σε μ........ πριν από σαράντα χρόνια.
Σε λίγο δεν θα υπάρχει ούτε μυστικό στην αρρώστια ούτε τίποτα θα είμαστε από έναν, από "ένας αριθμός όλοι"...
Θα επιχειρήσουν μάλιστα ακόμη κι αυτοί και γι' αυτούς που έχουν φύγει ή θα φύγουν να τους κωδικοποιήσουν βάση του "παγκοσμίου εισοδήματος" ή της "παγκόσμιας ταυτότητας"...
Θα μου επιτρέψουν να τους πω ότι όπως έγινε και στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, όπως γίνετε και τώρα στη Μέση Ανατολή εεε θα το έλεγα ...ρίγανη, ρίγανη... ρίγανη, γιατί όταν τα παιδιά αυτά θα φύγουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Αυστραλία κανείς δεν θα τα φέρει πίσω και ήδη μαθαίνω ακόμη και στην Αφρική πάνε σε περιοχές αναδυόμενες όπως η Ρουάντα.
Είναι ένα καθεστώς που "αφαιρεί όλα τα δικαιώματα" και κάνει τον άνθρωπο να νιώθει ότι ζει σε μια "ιδιότυπη δικτατορία" οικονομική δικτατορία στην οποία δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα.

Αυτή είναι η πραγματικότητα κυρίες,  κύριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άδεια αναδημοσίευσης:

Κάθε Αναδημοσίευση επιτρέπεται υπό τον όρο ότι θα γίνεται αναφορά προέλευσης του ληφθέντος περιεχομένου από τον παρόντα Ιστοτόπο με παραπομπή (link).