Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Έρχεται η πρωτοχρονιά, τι δώρο θέλω απ΄τον Άγιο Βασίλη

Λίγο πριν φύγει ο χρόνος αυτός, πρέπει κάποια στιγμή, να κάτσουμε όλοι μας ,μόνοι με τον εαυτό μας για λίγη ώρα και να κάνουμε μια ανασκόπηση του χρόνου που φεύγει.
Να αναλογιστούμε τις πράξεις μας, τα λόγια που είπαμε, τα λάθη που πιθανόν να κάναμε, τις επιτυχίες μας και γενικά να δούμε πως οι αποφάσεις μας και οι ενέργειες μας , επηρέασαν ή άλλαξαν την ζωή μας ή την ζωή άλλων ανθρώπων, προς το καλύτερο η το χειρότερο.
Σαν μια εξομολόγηση στον εαυτό μας.
Και αφού αφιερώσουμε κάποια ώρα σε αυτήν την διαδικασία, θα πρέπει να καταλήξουμε σε συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν να είμαστε ακόμη καλύτεροι την χρονιά που θα έρθει. Μια υπόσχεση αν θέλετε ,για μια καλύτερη πορεία. Μία επανεκκίνηση.
Αν το έκαναν όλοι οι άνθρωποι αυτό, με πόση θετική ενέργεια άραγε θα έμπαινε ο νέος χρόνος για την ανθρωπότητα; Αφήνουμε όλα τα σκουπίδια να τα πάρει μαζί του ο παλιός και ξαναγεννιόμαστε μέσα στην χάρη της αγάπης και της ελπίδας. Ο Θεός ακούει αυτούς που προσπαθούν.
Αυτό λοιπόν θα ζητήσω και εγώ να είναι το δώρο μου από τον Νέο χρόνο. Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι να πράξουν την ανασκόπηση τους εφέτος. Όλοι οι άνθρωποι να αναγεννηθούν ξανά μέσα στη ελπίδα και την αγάπη.

John Fenix

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Άδεια αναδημοσίευσης:

Κάθε Αναδημοσίευση επιτρέπεται υπό τον όρο ότι θα γίνεται αναφορά προέλευσης του ληφθέντος περιεχομένου από τον παρόντα Ιστοτόπο με παραπομπή (link).